Blogi

Filtreeri postitusi

EKSPERIMENT | Restoranis putukaid söömas: see polegi kõige halvem asi maailmas. Meenutab millegi maitset, aga ma ei tea, mille

Kuigi putukad on juba mõnda aega Eestis inimtoiduks lubatud, siis restoranis tihti neid siiski ei kohta. Eesti Ekspressi ajakirjanik Merilin Pärli kirjeldab meeleolukalt oma kogemust alljärgnevas artiklis, mis ilmus esmakordselt siin.

Puhkepäev restoranis. Surnud kilgid ootavad valges plastämbris roaks saamist. Viskan sinna kiire pilgu: kas suudaksin mõne neist katseks suhu pista? Pelgalt mõttest hakkab sees keerama. Mitte mingil juhul! Appi, kuidas ma selle eksperimendi küll üle elan?!
Loe lisaks

Õrnroosad roosibeseed

Magustoidu jaoks jätkub kõhus alati ruumi ja seda eriti juhul, kui on tegemist õhkõrnade ning kaunilt roosade peedibeseedega, mis on kaetud kergelt roosise mascarponevahuga. Kuigi besee küpsemise-kuivamise ajaks on vaja pisut kannatust ei ole tegemist keerulise retseptiga ning kindlasti sobib see hästi ka emadepäeva hommikukohvi kõrvale.
Loe lisaks

Arhiiv